ΠΏΣ ΝΑ ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ

Σήμερα στον κόσμο υπάρχουν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πάσχουν από παχυσαρκία.Την ίδια στιγμή, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει πρόσφατα ότι εάν η ενεργειακή αξία της καθημερινής δίαιτας δεν ήταν πάνω από 1.500 θερμίδες, τους πόρους του σώματος θα ήταν αρκετά για τη ζωή σε 120 χρόνια.

πρέπει να ελέγξετε το βάρος σήμερα δεν είναι απλώς ένα αφιέρωμα στη μόδα, αλλά αναγκαιότητα.

Υπάρχουν πολλές αποδεδειγμένες και άνετο τρόπο για τη βιώσιμη, αλλά μια σταδιακή απώλεια βάρους, αλλά αν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα, είναι απαραίτητο να συγκεντρώσει όλα θέλησή του σε μια γροθιά.

ταχεία απώλεια βάρους ενδιαφέρονται για εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν συνηθίσει να ασχοληθεί με τη δική τους υγεία, δεν οδηγούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και που απλά δεν έχουν την υπομονή και χρόνο για να παρακολουθεί συνεχώς το σχήμα της.Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την τάση να προτιμούν μια γρήγορη λύση στο πρόβλημα, χωρίς να λάβει υπόψη τις συνέπειες τέτοιων ενεργειών.

Αν σας ενδιαφέρει το πώς να χάσετε βά

ρος γρήγορα, χωρίς να επιβαρύνουν το ίδιο παρατεταμένη σωματική άσκηση και ελαφριά διατροφή, θα πρέπει να θυμάστε αμέσως ότι μια τέτοια μέθοδος πάλης ενάντια υπερβολικό βάρος σπάνια καταφεύγουν, μόνο ως μέτρο έκτακτης ανάγκης.

Καταλάβετε ότι η γρήγορη απώλεια βάρους είναι ακόμα κανείς δεν έκανε μια λεπτή και πολύ καιρό, ωστόσο, η δημοτικότητα αυτής της μεθόδου δεν είναι μειωμένη, επειδή πριν από κάθε πρόσωπο τουλάχιστον μια φορά στη ζωή θέτει το ερώτημα του πώς να γρήγορα να απαλλαγούμε από τα στοιχεία ατέλειες για ορισμένα σημαντικά γεγονόταγια να κάνει μια καλή εντύπωση και να αναδείξουν τέλεια εικόνα σας.

ΧΆΣΤΕ ΒΆΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ

Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι το ποσό που χάνεται κατά τη διάρκεια του μήνα των κιλών θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 4 – Αυτή η απώλεια βάρους θεωρείται ότι είναι ακίνδυνο για την υγεία.Ως εκ τούτου, για μια εβδομάδα, έτσι ώστε να μην φέρει βλάβη, μπορείτε να χάσετε τίποτα περισσότερο από ένα κιλό.Αλλά ο αριθμός, η απώλεια αυτή είναι απίθανο να αντικατοπτρίζεται, έτσι θα πρέπει να αναβάλει ερωτήσεις σχετικά με τους κινδύνους της ταχείας vstoronu απώλεια βάρους.Ας σταθούμε για ακόμα εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους απώλειας βάρους.

Εκείνοι που δεν είναι πρόθυμοι να εργαστούν για τον εαυτό σας, την άσκηση και να ακολουθήσετε μια δίαιτα λάθος, είναι καλύτερα να καταφύγουν σε τέτοιες δραστικές λύσεις όπως η λιποαναρρόφηση.

Αλλά αυτό είναι μια πολύ δαπανηρή διαδικασία που απαιτεί πρόσθετη εκπαίδευση, καθώς και μετεγχειρητική αποκατάσταση.

Ως εκ τούτου, οι μέθοδοι αυτές πρέπει επίσης να απορρίψει και τις διαδικασίες του υλικού που απαιτούν τακτικές επισκέψεις στο καλλυντικό κλινική.Μας ενδιαφέρει δεν είναι μόνο ένα γρήγορο αποτέλεσμα, αλλά και τα ελάχιστα όρια οικονομικών κόστος, έτσι ώστε έμφαση στην γρήγορη απώλεια βάρους στο σπίτι.

ΝΗΣΤΕΊΑ

Μάγια Πλισέτσκαγια, το ζήτημα του πώς καταφέρνει να διατηρήσει μια λεπτή σιλουέτα και να χάσουν βάρος, αν είναι απαραίτητο, είπε κάποτε το εξής: “Απλά κλείστε το στόμα σας και να μην τρώτε τίποτα!”.Η νηστεία στην πραγματικότητα είναι το “χαμηλών θερμίδων” δίαιτα, έτσι ώστε το βάρος χάνεται πολύ γρήγορα.

Ωστόσο, είναι δυνατή μόνο πλήρη αποχή από το φαγητό για μια εβδομάδα εάν έχετε ασκήσει στο παρελθόν η πείνα και ξέρετε τι είναι, και δεν έχει κανένα ασθένειες που είναι αντένδειξη για τη χρήση αυτής της τεχνικής.

νηστεία χρησιμοποιείται ακόμα και στην ιατρική, καθώς δεν βοηθά μόνο να απαλλαγούμε από τα επιπλέον κιλά, αλλά και να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες και τα αλλεργιογόνα.Όμως, παρά όχι ότι, κατά τη χρήση της μεθόδου της αλόγιστης παραίτηση των τροφίμων είναι σε θέση να βλάψουν το σώμα και να προκαλέσει επιδείνωση των υφιστάμενων παθολογιών.

Αναλφάβητοι νηστεία μπορεί να προκαλέσει ενδογενή δηλητηρίαση – τοξίνες δηλητηρίαση, τα οποία παράγονται από την ταχεία αποσύνθεση του λίπους.

Ως εκ τούτου, δεν τρώει για χρονικό διάστημα άνω των τριών ημερών απαιτεί συμβουλή και επίβλεψη ιατρού.Αλλά κάτι χρήσιμο μπορεί να μάθει και για ανεξάρτητη χρήση.

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά μια μονοήμερη νηστεία, μπορείτε όχι μόνο να χάσετε βάρος γρήγορα, αλλά και να διατηρήσετε το βάρος σας στο μέλλον.Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά ημερήσια νηστεία για την απώλεια βάρους και τα αποτελέσματα που μπορεί να δώσει.

ΗΜΈΡΑ ΝΗΣΤΕΊΑΣ

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την άρνηση να φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας – από το πρωινό γεύμα ή δείπνο σε δείπνο.Εκείνη την εποχή, αυτό απαγορεύεται από τη λήψη οποιασδήποτε τροφής, ακόμα και χυμοί λαχανικών ή φρούτων.

συνιστάται να πίνετε μόνο νερό, ή μάλλον αδύναμη, χωρίς ζάχαρη πράσινο τσάι και μικρές γουλιές( μισό φλιτζάνι κάθε δύο με τρεις ώρες).Μετά από νηστεία το πρώτο γεύμα πρέπει να είναι μια σαλάτα λαχανικών – λάχανο και τα καρότα, για παράδειγμα, χωρίς την ξινή κρέμα και μαγιονέζα, αλλά μόνο με την προσθήκη ενός ζεύγους σταγόνες χυμό λεμονιού.

Καθημερινή νηστεία δεν παρέχει μόνο τη δυνατότητα να χάσουν βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και ένα σπουδαίο ξεκίνημα παύει την καταπολέμηση της παχυσαρκίας.Φυσικά, στις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τη διατροφή, ακολουθώντας μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες.

Εάν μία φορά την εβδομάδα για να γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας, σας εγγυάται μια λεπτή σιλουέτα, το φυσιολογικό μεταβολισμό και καλή διάθεση όλη τους τη ζωή.

ΝΗΣΤΕΊΑ ΗΜΈΡΕΣ

πλήρη άρνηση των τροφίμων, φυσικά, να είναι σε θέση να μην αντέχει ο καθένας.Υπάρχουν άνθρωποι που λόγω της ασθένειας kategorichseki αντενδείκνυται διατροφικές διαταραχές, και για κάποιο πλήρη στέρηση της απόλαυσης για να φάει μπορεί να προκαλέσει νευρικό κλονισμό.Σε μια τέτοια κατάσταση που να ταιριάζει περισσότερο ημέρες νηστείας, η οποία δεν καταδικάζει το σώμα με την ενέργεια-πεινασμένοι, έτσι μεταφέρεται πολύ πιο εύκολο από ό, τι την πείνα.

για το χειρισμό των προϊόντων την ημέρα θα πρέπει να επιλέγονται με βάση τις προτιμήσεις των τροφίμων τους.Δεν υπάρχουν γενικές συστάσεις, αφού μπορεί κανείς να μασάτε λάχανο όλη την ημέρα, και η άλλη πύλη στην απλή αναφορά του αυτό το λαχανικό.Υπάρχουν πολλές επιλογές για την εκφόρτωση: το ρύζι και το γάλα, το κεφίρ και το μήλο, λεμόνι, μέλι, κλπΩς εκ τούτου, ο καθένας μπορεί να βρει την πιο κατάλληλη επιλογή.

είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η δύναμη με την εκφόρτωση της ημέρας είναι ισορροπημένη ως προς τη σύνθεση, έτσι ώστε αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα.Όπως και στην περίπτωση της πείνας, κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων ημερών δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες θα πρέπει να ακολουθούνται.

ΜΕΝΟΎ ΣΩΣΤΉ ΔΙΑΤΡΟΦΉ

– Γάλα και τυρί ημέρα: 400 γραμμάρια χωρίς λιπαρά γιαούρτι και 800 γραμμάρια γάλα χωρίζεται σε 5-6 γεύματα.

– μήλο την ημέρα: θα πρέπει να φάει μισό κιλό μήλα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

– Κεφίρ ημέρα: μισό λίτρο γιαούρτι πρέπει να διαιρεθεί σε 6-8 φορές – κάθε 2-3 ώρες.

– Κρέας Ημέρα: 700 γραμμάρια λαχανικά, 400 γραμμάρια άπαχο μαγειρεμένο κρέας, και δύο φλιτζάνια τσάι χωρίς ζάχαρη όλη την ημέρα.

– λαχανικών την ημέρα: μισό κιλό ωμά λαχανικά ή κομπόστα για ένα ζευγάρι( ντομάτες, χόρτα, καρότα, κολοκυθάκια, λάχανο) χωρίζονται σε 5-6 γεύματα.

Εκτός από τη νηστεία ημέρες υπάρχει μια άλλη επιλογή blitz θερμίδες δίαιτα.Είναι στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές.Θεωρούμε μία από τις επιλογές.μενού

ΧΑΜΗΛΉ ΣΕ ΘΕΡΜΊΔΕΣ ΔΊΑΙΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ

Ημέρα 1: μισό λίτρο γιαούρτι και πέντε βραστές πατάτες.

Ημέρα 2: μισό λίτρο γιαούρτι και 200 ​​γραμμάρια ξινή κρέμα.

Ημέρα 3: μισό λίτρο κεφίρ και 200 ​​γραμμάρια τυρί.

Ημέρα 4: μισό λίτρο γιαούρτι και μισό κιλό κοτόπουλο, βρασμένα χωρίς αλάτι.

Ημέρα 5: μισό λίτρο γιαούρτι, ένα κιλό μήλα ή μισό κιλό καρότα ή 300 γραμμάρια δαμάσκηνα.

Ημέρα

6 λίτρο γιαούρτι.

Ημέρα 7: ένα λίτρο μεταλλικού νερού.Οι

Όλα τα αναφερόμενα προϊόντα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα σε 2 γεύματα: το πρώτο όχι νωρίτερα από μία ώρα μετά το ξύπνημα, και η δεύτερη το αργότερο έξι η ώρα το βράδυ.Φυσικά, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιλέγονται, λαμβάνοντας υπόψη την ελάχιστη περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες.

Κατάλληλες είναι επίσης και άλλες επιλογές για δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες.Μπορείτε, για παράδειγμα, να περιορίζεται σε ένα γεύμα – τρώγεται το βράδυ ένα κομμάτι άπαχο κρέας ή ψάρι με λαχανικά, και τα άλλα γεύματα για να αντικαταστήσει την εκφόρτωση( “Slim”) μείγματα( όχι περισσότερο από 50 θερμίδες ανά εκατό γραμμάρια ξηρού προϊόντος).

κοκτέιλ αυτών των σκονών που αποτελούνται από ουσίες έρματος με την προσθήκη αρωματικών υλών, βιταμινών και μιμείται τη γεύση, ικανοποιήσουν την πείνα και σχεδόν δεν παραδίδουν θερμίδες στο σώμα.Για μακροχρόνια χρήση αυτών των “slim” μίγματος, φυσικά, δεν ταιριάζει, αλλά είναι αρκετά κατάλληλο για την απώλεια βάρους ανά εβδομάδα.

Δυστυχώς, μόνο η αμυλούχα εξαίρεση και λιπαρά τρόφιμα από τη διατροφή σας δεν παρέχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα με τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω.Ακριβώς το σωστό ισορροπημένη διατροφή δεν θα βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα.Αλλά αυτό το φαγητό είναι τέλειο για εκείνους που δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την υγεία τους για χάρη ενός λεπτή σιλουέτα και μπορεί να περιμένει λίγο περισσότερο αποτέλεσμα.

ΑΡΧΙΚΉ ΑΣΚΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΏΛΕΙΑ ΒΆΡΟΥΣ

Η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απώλειας βάρους.Μπορείτε είτε να επιλέξετε μία από τις μεθόδους ή τη χρήση τους σε συνδυασμό.

1. Γιόγκα και ασκήσεις αναπνοής.Οι ειδικές ασκήσεις αναπνοής που στοχεύουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας και το καρδιαγγειακό σύστημα, τόσο μεγάλη επίδραση στο μεταβολισμό.Επιπλέον, περιλαμβάνει και τους κοιλιακούς μυς, η οποία συμβάλλει επίσης στην ενίσχυση τους.

2. Η γυμναστικής στο σπίτι.Η προοπτική της καθημερινής εκπαίδευσης δεν αφορά όλους, αλλά τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ πειστικά.Ακόμη και ένα βασικό σύνολο των ασκήσεων θα κάνει πολύ πιο λεπτή σιλουέτα σε λίγες εβδομάδες.Και αν περάσετε τουλάχιστον μια ώρα κατάρτισης, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

3. Το περπάτημα και το τρέξιμο.Εάν είναι δυνατόν, συνιστάται να κάνετε τακτικά τζόκινγκ.Τονώνει, συσφίγγει και ενισχύει τους μυς, θρέφει το σώμα με οξυγόνο και κάνει όλα τα συστήματα του σώματος να λειτουργεί αποτελεσματικά.

4. Πατινάζ στον πάγο ή σκι, ποδηλασία.Αυτό το είδος της ενεργού υπόλοιπο θα συνδυάσει μια καλή στιγμή με το απαραίτητο φορτίο σε όλες τις μυϊκές ομάδες.

όργανα γυμναστικής 5. Αρχική σελίδα – ένας μεγάλος αρωγός στον αγώνα κατά του υπερβολικού βάρους.Αν δεν έχετε προσομοιωτές, μπορεί κάλλιστα να αντικατασταθεί από χούλα-χουπ και σχοινί.άσκηση σχοινί όχι μόνο καίει το λίπος, αλλά επίσης να βοηθήσει να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα, και χούλα-χουπ δημιουργεί μια επίδραση μασάζ με την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων και την αποκατάσταση της εντερικής λειτουργίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΖΗΤΉΜΑΤΟΣ Ή ΠΏΣ ΝΑ ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΘΈΤΕΙ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥΣ

Rapid βάρους – είναι πολύ άγχος για το ανθρώπινο σώμα.Υπερβολική blitz-δίαιτες στο μέλλον οδηγεί σε μεγαλύτερη συσσώρευση λίπους στο σώμα, η εμφάνιση ασθενειών του γαστρεντερικού σωλήνα( έλκη, γαστρίτιδα, χολολιθίαση, κ.λπ.).

Σε τέτοιες συνθήκες περιορισμού, όπως η διατροφή, το σώμα, δυστυχώς, δεν επιδιώκουν να χάσουν βάρος, και αρχίζει να σώσει τα αποθέματα και αργό μεταβολισμό.Ως αποτέλεσμα, όταν όλοι οι περιορισμοί θα αρθούν, και οι άνθρωποι θα επιστρέψουν σε ένα οικείο τροφίμων, όλες οι αποθηκευμένες υδατάνθρακες και το λίπος θα κατατεθεί σε μια ταχεία λειτουργία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κύριο πράγμα δεν είναι να χάσουν βάρος, και να κρατήσει την πρωτόγνωρη αρμονία, γιατί η γρήγορη απώλεια βάρους, δυστυχώς, δεν προδιαθέτουν.

συμβαίνει ότι ένα όμορφο και λεπτό 19-year-old κορίτσι που κάποτε θεώρησαν ότι απέκτησε ένα ζευγάρι των επιπλέον kilogrammchikov, γυρίζει σαράντα χρόνια σε μια γυναίκα με ένα τεράστιο άμορφο σχήμα και όλοι στην ίδια ερώτηση για το πώς να χάσετε βάρος γρήγορα.Σας ευχόμαστε να μην γίνει έτσι!Για την υγεία και το βάρος είναι σημαντικό να παρακολουθείται συνεχώς, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάξουν για τη ρητή διατροφή.

ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ;ΠΏΣ ΝΑ ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΒΛΆΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΉΜΑ

Αν εξακολουθείτε να θέλετε να χάσετε βάρος, το συντομότερο δυνατό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απώλεια βάρους είναι κακό όχι μόνο θα φέρει στο αν θα είναι η αρχή μιας μακράς και επίπονης εργασίας για τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Οποιαδήποτε προσπάθεια να χάσουν βάρος για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, είτε είναι μέσω δίαιτες πείνας ή ρητή, πρέπει να υποστηρίζεται από την επακόλουθη μετάβαση σε μια ισορροπημένη διατροφή και σωστή, υγιεινό τρόπο ζωής.Μόνο σε αυτή την κατάσταση των πραγμάτων το βάρος δεν θα έρθει ξανά, αλλά αντίθετα – θα συνεχιστεί ομαλά και κυρίως ασφαλές να φύγει.

Υπάρχει επίσης μια άλλη προειδοποίηση προς έτοιμη να κάνει τίποτα για το καλό της κερδίζοντας την επιθυμητή αρμονία.Πριν από τη δίαιτα, να μην πάει μέσα για τον αθλητισμό, δεν είναι απαραίτητο αμέσως από την πρώτη ημέρα χτυπά την προπόνηση.

Κάθε αλλάξετε το συνηθισμένο τρόπο ζωής σας, ακόμη και για το καλύτερο, αυτό είναι αγχωτικό για το σώμα.Μην προσπαθήσετε να αναλάβει τα βάρη.Μαθήματα στο γυμναστήριο, τρέξιμο και γυμναστήριο μπορούν να περιμένουν μια-δυο εβδομάδες μέχρι να συνηθίσουν σε ορισμένους περιορισμούς στη διατροφή.

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να ρίξει γρήγορα τα περιττά κιλά.Το θέμα της απώλειας βάρους ανά εβδομάδα δεν πρέπει να συμβεί στην μορφωμένοι σύγχρονη γυναίκα.

θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η απώλεια βάρους είναι μια υπεύθυνη μακροπρόθεσμη διαδικασία που απαιτεί μια επαγγελματική προσέγγιση, καθώς και πολύ προσπάθεια και υπομονή.Και αν είστε σε κάποια επερχόμενη εκδήλωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες με λεπτή μέση της, μπορείτε απλά να καταφεύγουν στη χρήση αδυνατίσματος φανέλα.

Εάν εξακολουθούν να ψάχνουν για μια απάντηση στο ερώτημα του πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά να χάσουν βάρος, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας φανεί χρήσιμο.Αλλά είναι καλύτερα να έχουμε παρέχεται υλικό έσπρωξε σε ένα πιο σοβαρό βήμα που έχετε αλλάξει εντελώς τις διατροφικές τους συνήθειες, η οποία έγινε ένας από τους κύριους λόγους για τη δυσαρέσκεια σας με το σώμα τους, και άρχισαν να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη του ιδανικού!

About the author

Trends-Health

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *